Bij ons werken?

Lees meer
 

Wij zoeken een advocaat-medewerker of (gevorderd) advocaat-stagiair met kennis en ervaring op het gebied van vervoer en logistiek. Los daarvan komen wij altijd graag in contact met gedreven advocaten en studenten, met een goede civielrechtelijke basis, enthousiasme voor juridische puzzels, en op zijn minst affiniteit met vervoer en logistiek en/of verzekering en aansprakelijkheid.

Als jij ervoor voelt om te werken in een aangename en stimulerende omgeving, waar de kwaliteitslat hoog ligt maar ook plezier en de menselijke maat voorop staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Scherpte, leergierigheid, oog voor detail en gevoel voor humor behoren tot je basiseigenschappen.

Scherpte, leergierigheid, oog voor detail en gevoel voor humor behoren tot je basiseigenschappen; ook ben je servicegericht en taalvaardig, zowel in het Nederlands als het Engels.

Wij gaan flexibel maar altijd goed doordacht te werk. Oplossingsgerichtheid is daarbij leidend. Onze zaken zijn sterk variërend; van verweer na diefstal van een lading elektronica tijdens wegvervoer naar Duitsland tot procederen over een torenkraan die tijdens werkzaamheden is omgevallen op een huizenblok, van het adviseren van verzekeraars over een frauduleuze schade tot het bijstaan van partijen na een ongeval op een dance-event, van het verhalen van schade na een treinramp in België tot het behandelen van de uitgebreide aansprakelijkheidsnasleep van het afbranden van een compleet opslagcentrum. Een groot deel van de praktijk is internationaal; onze zaken lopen van Canada tot het Midden-Oosten, van Australië tot Zuid-Afrika.

Wij bieden een eersteklas werkomgeving (zowel fysiek als digitaal) en dito arbeidsvoorwaarden. Er wordt veel tijd gestoken in opleiding van stagiaires en medewerkers. Topkwaliteit leveren staat voorop, maar we snappen ook dat het leven uit veel meer dan werk bestaat - en dat zijn niet alleen woorden. Zo is het sinds jaar en dag bij ons niet de bedoeling dat tijdens vakanties e-mails worden bekeken; we nemen voor elkaar waar. We werken intensief, maar houden normale werktijden aan. Wij koesteren het werken als team, en staan uiteindelijk met z'n allen voor ieder product dat de deur uit gaat.

Interesse? Neem dan contact op met Joeri Cox, Carlijn ten Bruggencate of Jacco van de Meent voor meer informatie en/of een nadere kennismaking. Reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Contact

Pieter de Hoochstraat 18
1071 EE Amsterdam
T +31 (0)20 57 33 750